dilluns, 17 d’octubre del 2011

Primer Consell Escolar del curs

El proper dijous 20 d'octubre hi haurà la primera reunió de Consell Escolar del curs. En el següent enllaç us podreu descarregar l'ordre del dia: Ordre del dia CE de 19/10/2011

Com a temes destacats, hi ha la programació general del centre per aquest curs i l'aprovació de les sortides i activitats complementàries. La programació general (PG) és el document on el centre planifica la dinàmica general del curs. Entre altres coses hi trobareu com es planteja l'aprenentatge de l'anglès a educació infantil (EI), o com s'organitzen els tallers i l'estona de biblioteca a educació primària (EP). També hi ha altres informacions pràctiques, com els dies de festa triats pel centre, que coincideixen amb els de la resta de centres de Maó: el 31 d'octubre de 2011 i el 30 d'abril de 2012. En la reunió de dijous demanarem algunes concrecions i ampliació d'informació, de manera que ja us enviarem el document finalment aprovat. De totes maneres, si ens voleu fer arribar cap pregunta o suggeriment la traslladarem al Consell Escolar i ja us en donarem la resposta.

D'altra banda, les sortides i activitats han de ser aprovades pel Consell Escolar. Com veureu, l'equip de mestres encara no ha completat la proposta. Els pares i mares podem fer les nostres propostes complementàries o alternatives a les de l'equip de mestres. Així, si hi esteu interessats/des, podeu consultar a la pàgina de Tallers del Salut Jove del CIME les activitats disponibles i, si ens feu arribar les vostres propostes, intentarem que prosperin en el Consell Escolar. Per animar una mica el cotarro, com de costum, us proposem una enquesta sobre aquest tema. Participeu-hi!

Si teniu propostes per fer, us animem a que les deixeu en forma de comentari, així compartim entre tots les nostres inquietuds. Si després us subscriviu als comentaris, rebreu una notificació al vostre correu si algú n'afegeix un altre. Si no les voleu fer públiques, podeu enviar-les a en Pep Castells, com a representant de l'APIMA al Consell Escolar.

Gràcies per l'atenció!

2 comentaris:

  1. Gracias a todo el equipo que haceis esto posible. me he mirado los talleres y hay cosas muy interesantes, los de medio ambiente y en concreto este: 19 . EDUCACIÓ AMBIENTAL AL BARRANC D'ALGENDAR me parecen muy buenos para nuestros pequeños. Tambien todo lo que sea relacionado con la alimentación y el conocimiento de su cuerpo. si necesitais apoyo puntual contar conmigo y proponerme cositas, mi compromiso no puede ser constante pero quiero ayudar en los ratitos que pueda.
    Mónica.

    ResponElimina
  2. Mirard esto y pensar que depende de nosotros lo que nuestros hijos seran en un futuro.
    http://www.ted.com/talks/lang/cat/ken_robinson_says_schools_kill_creativity.html

    ResponElimina